Drops garnstudio

DROPS Belle

Garn för vardagslyx!

 

Recensioner

Vardagslyx!

Innehåll: 53% Bomull, 33% Viskos, 14% Lin
Garngrupp: B (20 - 22 masker) / 8 ply / DK / worsted
Vikt/längd: 50 g = ca. 120 meter
Rekommenderade stickor: 4 mm
Stickfasthet: 10 x 10 cm = 21 m x 28 v
Tvättinstruktioner: Fintvätt 30°C / Torkas plant

Made in: EU
Råvarans ursprung: Bomull från Pakistan, lin och viskos från Turkiet

Blandningen av bomull, viskos och lin gör DROPS Belle till ett helårsgarn som andas, har en fin struktur och lyster och som är perfekt att ha direkt mot huden!
Det tillhör Garngrupp B och är ett bra alternativ att använda för att göra mönster gjorda i andra bomullsgarn - som Cotton Light och Muskat - extra lyxiga!

  • Vi påminner om att färgerna du ser här kan avvika något från skärm till skärm, på samma vis som färgpartierna ofta avviker lite grann från färgbad till färgbad.

Här är några riktlinjer för att tvätta ditt plagg i DROPS Belle, men observera att bomull har en tendens att krympa i tvätten, så se till att du mäter plagget före tvätt, för att forma det till riktiga mått efter tvätten:

  • Maskintvätt - separat – på fintvätt 30ºC. Använd bara tvättmedel utan enzymer eller optiska vitmedel.
  • Lämna aldrig plagget i blöt i tvättmaskinen under en längre tid.
  • För att torka plagget, forma det och lägg det plant - häng inte - helst på ett varmt badrumsgolv eller ovanpå ett torkställ i ett rum med god luftcirkulation. Torka aldrig plagget i direkt solljus.
  • Torktumla inte.
  • Ojämnheter i plagget jämnas ut efter tvätt eller lätt strykning med ångstrykjärn.
  • Stryk aldrig direkt på plagget. Använd alltid en fuktig trasa mellan ditt ångstrykjärn eller vanliga strykjärn och plagget.

Obs! Om du tvättar ett plagg som gjorts med detta garn i kombination med ett annat, är den allmänna riktlinjen att följa tvättråden för det ömtåligaste garnet.

Detta garn har en Oeko-Tex®-certifiering (certifikatnummer 09.HBG.68250), Standard 100, Klass I från Hohenstein Institute. Det betyder att det har testats för skadliga ämnen och är säkert att använda. Klass I är den högsta nivån och det betyder att garnet även är lämpligt för babyartiklar (åldrar 0-3).

Recensioner

Recensera produkt