Drops garnstudio

DROPS polaris

Perfekt till tovning!

 

Recensioner

Perfekt till tovning!

Innehåll: 100% Ull
Garngrupp: F (5 - 8 masker/ 14 ply / super bulky / jumbo
Vikt/längd: 100 g = ca. 36 meter
Rekommenderade stickor: 12 mm
Stickfasthet: 10 x 10 cm = 8 m x 10 v
Made in: EU
Råvarans ursprung: Ull från Sydamerika

Detta garn har en Oeko-Tex®-certifiering (certifikatnummer 25.3.0099), Standard 100, Klass I från INNOVATEXT TEXTILE ENGINEERING AND TESTING, HUNGARY. Det betyder att det har testats för skadliga ämnen och är säkert att använda. Klass I är den högsta nivån och det betyder att garnet även är lämpligt för babyartiklar (åldrar 0-3).

Tvättinstruktioner: Handtvätt, max 30°C / Torkas plant / Kan tovas
Superwash: nej

Ett 1-trådigt garn, spunnet i samma mjuka ullkvalitet som DROPS Snow. DROPS Polaris passar speciellt bra till interiör och ytterplagg som mössor, halsdukar och ponchos. Det är perfekt för de som gillar att sticka på tjocka stickor, det går fort att sticka och har samma stickfasthet som 2 trådar DROPS Snow.

DROPS Polaris har mixfärger vilket innebär att ullen är producerad genom att färgerna kardas tillsammans innan garnet blir spunnet, vilket ger en fin mixeffekt. Garnfibrerna är obehandlade, vilket innebär att de enbart har tvättats, och inte utsatts för kemisk behandling innan färgning. Detta lyfter fram garnet naturliga egenskaper på bästa sätt och ger bättre form och struktur.
  • Vi påminner om att färgerna du ser här kan avvika något från skärm till skärm, på samma vis som färgpartierna ofta avviker lite grann från färgbad till färgbad.Recensioner

Recensera produkt