Drops garnstudio

DROPS Puna

Mjukhet i ren alpacka!

 

Recensioner

Mjukhet i ren alpacka

Innehåll: 100% Alpacka
Garngrupp: B (20 - 22 masker) / 8 ply / DK / worsted
Vikt/längd: 50 g = ca. 110 meter
Rekommenderade stickor: 4 mm
Stickfasthet: 10 x 10 cm = 21 m x 28 v
Tvättinstruktioner: Handtvätt, kallt vatten max 30°C / Torkas plant / Kan tovas

Made in: Peru
Råvarans ursprung: Alpacka från Peru

DROPS Puna är ett fantastiskt mjukt, lätt, och vackert garn i 100 % ren superfin alpacka, som passar perfekt till det mesta och som är skönt att ha direkt mot huden! Garnet är spunnet i 4 trådar superfin alpacka. Fibrerna är obehandlade, vilket innebär att de endast har tvättats och inte behandlats med några kemikalier, vilket resulterar i att fiberns naturliga egenskaper framhävs i form av god formstabilitet och vacker struktur.

Detta garn finns i vackra naturliga färger. Det tillhör Garngrupp B och passar perfekt till plagg som är designade i DROPS Karisma och DROPS Merino Extra Fine. Oavsett om du stickar eller virkar så kommer du att få behagliga och vackra plagg att både bära och se på! Dessutom kan du enkelt få stygnen att bli väldigt jämna och fina genom att tvätta plagget.

  •  Vi påminner om att färgerna du ser här kan avvika något från skärm till skärm, på samma vis som färgpartierna ofta avviker lite grann från färgbad till färgbad.
  • Handtvätt
  • Kallt vatten max 30°C 
  • Torkas plant

Detta garn har en Oeko-Tex®-certifiering (certifikatnummer 22.HPE.07484), Standard 100, Klass II från Hohenstein Institute. Det betyder att det har testats för skadliga ämnen och är säkert att använda. Klass II innebär att garnet är lämpligt för direkt kontakt med huden i stor utsträckning, som blusar, skjortor, madrasser etc.

Recensioner

Recensera produkt